• 2331027348

Προσβασιμότητα

Διαταραχές

Διαταραχές

Ποιές είναι οι διαταραχές;

Περισσοτερα
Μέθοδοι

Αξιολογητικά

Ποιά είναι τα αξιολογητικά;

Περισσοτερα
Μέθοδοι

Μέθοδοι

Ποιές μεθόδους χρησιμοποιούμε;

Περισσοτερα

Χατζόγλου Παναγιώτα

Λογοθεραπευτικό Κέντρο

Στο λογοθεραπευτικό κέντρο παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Αναλαμβάνουμε την αντιμετώπιση όλου του φάσματος των διαταραχών λόγου, ομιλίας και φωνής, με τη χρήση σύγχρονων επιστημονικών μεθόδων σε εξατομικευμένη βάση.

Με προπτυχιακές σπουδές στη λογοθεραπεία και μεταπτυχιακές σπουδές στον αυτισμό είμαστε σε θέση να παρέχουμε πρόληψη, διάγνωση και αποκατάσταση κάθε διαταραχής, χρησιμοποιώντας την ενδεδειγμένη κάθε φορά προσέγγιση.

Συνεχίζουμε να λαμβάνουμε συστηματική σεμιναριακή μετεκπαίδευση και συνεδριακή επιμόρφωση για τη βελτίωση και εξέλιξη της αρτιότητάς μας στην επιστήμη της Λογοθεραπείας.

Οι χωροι μας Κατεβαστε το ενημερωτικο φυλλαδιο
Γραφείο
  • link 2006-2011 ΤΕΙ Λογοθεραπείας
  • link 2012-σήμερα Ίδρυση Ιδιωτικού Λογοθεραπευτικού Κέντρου
  • link 2013-σήμερα Συνεργάτης ΚΕΜΑΔ Ημαθίας
  • link 2014-σήμερα Εθελοντική εργασία Δημοτικό Ιατρείο
  • link 2015-σήμερα Εθελοντική προσφορά ΚΔΑΠ

Ποιες οι υπηρεσιες;


Στις υπηρεσιες Λογοθεραπειας υπαγονται η προληψη, η διαγνωστικη αξιολογηση και η θεραπευτικη παρεμβαση διαταραχων σε φωνη-λογο-ομιλια-επικοινωνια.
Γραφείο

Χατζόγλου Παναγιώτα

Λογοθεραπεύτρια

Σπούδασε Λογοθεραπεία στο ΤΕΙ Ηπείρου (2006-2011) και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στον Αυτισμό στο Πανεπιστήμιο Strathclyde της Γλασκόβης.


Η κλινική πρακτική της πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτικό γραφείο στην Πτολεμαΐδα, και το 2012 δημιούργησε το ιδιωτικό της γραφείο στη Βέροια, παρέχοντας υπηρεσίες λογοθεραπείας σε παιδιά και ενήλικες. Παράλληλα προσέφερε εθελοντική εργασία σε διάφορες δομές της πόλης της. Είναι εξωτερικός συνεργάτης του ΚΕΜΑΕΔ Ημαθίας και μέλος του Συλλόγου Μ.Α.Μ.Α. (Μέριμνα ατόμων με αυτισμό) Βέροιας.

 
Έχει εξειδικευτεί στις μεθόδους BOBATH, PADOVAN και INTERGRADE VOICE THERAPY.


Συνεχίζει να λαμβάνει συστηματική σεμιναριακή μετεκπαίδευση και συνεδριακή επιμόρφωση για τη βελτίωση και εξέλιξη της αρτιότητάς της ως ενεργή κλινικός στην επιστήμη της Λογοθεραπείας.

Βιογραφικο Δειτε Περισσοτερα

Θα μας βρείτε

εσπα 2014-2020

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να βελτιώνουμε την ιστοσελίδα. Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Λεπτομέρειες…