• 2331027348

Προσβασιμότητα

Παναγιώτα Χατζόγλου

Χατζόγλου Παναγιώτα

Λογοθεραπεύτρια

Σπούδασε Λογοθεραπεία στο ΤΕΙ Ηπείρου (2006-2011) και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στον Αυτισμό στο Πανεπιστήμιο Strathclyde της Γλασκόβης.

Η κλινική πρακτική της πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτικό γραφείο στην Πτολεμαΐδα, και το 2012 δημιούργησε το ιδιωτικό της γραφείο στη Βέροια, παρέχοντας υπηρεσίες λογοθεραπείας σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Παράλληλα προσέφερε εθελοντική εργασία σε διάφορες δομές της πόλης της. Είναι εξωτερικός συνεργάτης του ΚΕΜΑΕΔ Ημαθίας και μέλος του Συλλόγου Μ.Α.Μ.Α. (Μέριμνα ατόμων με αυτισμό) Βέροιας.

Έχει εξειδικευτεί στις μεθόδους BOBATH, PADOVAN και INTERGRADE VOICE THERAPY.

Συνεχίζει να λαμβάνει συστηματική σεμιναριακή μετεκπαίδευση και συνεδριακή επιμόρφωση για τη βελτίωση και εξέλιξη της αρτιότητάς της ως ενεργή κλινικός στην επιστήμη της Λογοθεραπείας.

 

 

 

 

 

 

Χρυσάνθη Μπούχτση

Λογοθεραπεύτρια

Σπούδασε Λογοθεραπεία στο ΤΕΙ Ηπείρου (2012-2016).

Η κλινική πρακτική της πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτικό γραφείο στην Πτολεμαΐδα, και από το 2017 εργαζεται ως λογοθεραπεύτρια.

Συνεχίζει να λαμβάνει συστηματική σεμιναριακή μετεκπαίδευση και συνεδριακή επιμόρφωση για τη βελτίωση και εξέλιξη της αρτιότητά της ως ενεργή κλινικός στην επιστήμη της Λογοθεραπείας.

Χρύσα Μπούχτση

Θα μας βρείτε

εσπα 2014-2020

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να βελτιώνουμε την ιστοσελίδα. Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Λεπτομέρειες…